Avantajları ile İkinci El Eşya

24.01.2020
Avantajları ile İkinci El Eşya

Avantajları ile ikinci el eşya alma seçenekleri oldukça çeşitlidir ve oldukça da karlı bir alışveriştir. İkinci el eşya denilince aklınıza ne geliyor? Hangi eşya türleri için ikinci el eşya alma şansı tanırsınız? İkinci el eşya alma ya da satma fikri size ne düşündürür? Gibi gibi pek çok sorular sorulabilir. Ama bu soruların en önemlisi ilk cevap verilmesi gereken sorusu ikinci el eşya denilince kafanızda oluşan düşünce içinizde oluşan duygunun ne olduğudur.

Avantajları ile ikinci el eşya başlığını görenlerin belki de birçoğunda oluşan fikir beyinde oluşan resim maalesef oldukça eski püskü eşyaların satıldığı mağazalar şeklinde olmuştu. Çalışmak için şehir değiştirmek zorunda kalmam ve bu durum sonucunda bir eve ve yaşamak için de belli başlı temek eşyalara ihtiyaç. İmkanlarda oldukça kısıtlı olunca ikinci el eşya mağazalarını dolaşma fırsatı buldum. Oldukça eskimiş eşyalarla dolu ikinci el eşyalar oldukça sıkıntılı bir görünümü sahipti. Ancak olanaklar da eşyalar da ortada olunca bu eşyaların en uygunlarını seçmek zorunda kalmıştım. Açıkçası oldukça işimi görse de o mağazaların nasıl olduğunu da asla unutamıyorum. Çünkü en eski en çok kullanılmış pek de mecali olmayan eşyalar ile dolu o mağazalar bu şekilde tecrübesi olanların kafasında oluşan resimdir.

Avantajları ile ikinci el eşya satın aldım. Ancak o zamanlar bile aldığım pek çok eşya için özellikle de beyaz eşya için 6 ay içinde sorun çıkması halinde garanti verilmişti. Çünkü o zamanlar bile işini iyi yapanlar alıcılarını asla mağdur etmiyordu. Ancak zaman değişti. Daha teknolojik daha modern daha zevke renge uygun eşyaları çok daha iyi durumda bulabilme şansı şu zamanlarda mümkündür. Çünkü son bir yıl içinde gezdiğim ikinci el eşya mağazaları görünümünü konseptini ve hizmetlerini çok üst sınırlara taşımıştır. Bir sıfır eşya mağazaları kadar yeni temiz ve belki de garantili pek çok eşya bulabilme şansınız bulunmaktadır. Bu eşyalar çok daha ucuza satılırken elinizde olan bir eşyayı da bu mağazalara satabiliyor olmanız kar değil de ne kazandırır?

Tümü