İkinci El Eşya ile Yenilik Rüzgarı

13.03.2020
İkinci El Eşya ile Yenilik Rüzgarı

İkinci el eşya ile yenilik rüzgarı furyasına katılmak istemez misiniz? Peki, bu değişim furyasını en ekonomik şekilde ortaya çıkaracağınızı söylesek ne dersiniz? Kesinlikle dalga geçtiğimizi düşünenler olacaktır. Ama dalga geçmiyoruz. Bunun için ortaya çıkan ikinci el eşya furyasından haberdar olmayan çok kişi bulunmaktadır. Ancak bu furya sadece ülkemizde değil tüm dünyada en çok talep gören dekorasyon türleri arasında yer almaktadır.

İkinci el eşya ile yenilik rüzgarı evinizin her köşesine banyo tuvalet salon ya da yatak odası vb her köşe için özel bir proje kapsamında ortaya çıkarılmaktadır. Ancak bu proje için önce eviniz güzelce incelenir. Bu sırada sizlerin görüşünüze başvurulur. Neler istediğiniz nasıl bir beklenti içinde olduğunuza dair detaylı bir iletişim de kurulur. Sonrasında hem ortama hem de sizin söylediklerinize istinaden bir fikir sunulur. Tüm bunlar birleştirilir ve üç boyutlu PC programları ile size aşağı yukarı neler yapılacağı ve ne tür dekorasyon araç gereçlerine bakılacağından bahsedilir.

İkinci el eşya ile yenilik rüzgarı için ortaya çıkarılan proje ve sonrasında belki de akla hayale sığmayan çok güzel çok değerli eşyalar bulunması ile hesapta olamayan fikirlerin ortaya çıkması söz konusudur. Çünkü ikinci el eşya mağazalarında belli parçalar yoktur. Çok değişkenli yerinde sabit durmayan sirkülasyonun yoğun olduğu yerlerdir. İşte tüm bu nedenlerden dolayıdır ki oraya gittiğinizde ne tür parçalar ile karşı karşıya kalacağınızı bilemezsiniz. Bir fikirle gidersiniz ama gönlünüzü aklınızı çalan bir şey ile fikir bambaşka yerlere bile gidebilir. Ama bu şu anlama gelmez. Ne yaptığını bilmemek ya da başka kötü bir şeye karşılık asla gelmez.

İkinci el eşya ile yenilik rüzgarı ile hayatınıza el atın. Çünkü değişim demek hareket bereket demektir. Ruh halinizin coşması hep mutlu olmak demektir. Bir de bu durum size en ekonomik şekilde sunuluyorsa değmeyin keyfinize. Hayatınıza ruh halinize ortamıza ikinci el şey ile dokunmak ve mutlu olmak için ikinci el eşya ile yenilik rüzgarına katılmayı ihmal etmeyin.

Tümü