Gümüş Eşya İkinci El Olarak Satılır Mı?

25.08.2017
Gümüş Eşya İkinci El Olarak Satılır Mı?

Ülkemizde son dönemde gelişen sektörler arasında yer alan ikinci el eşya sektörüne talep gün geçtikçe artmaktadır. İkinci el eşya sektörü dendiğinde aklınıza kullanmadığınız bütün eşyalarınız gelebilir. Bu eşyalar mobilya, yemek odası, beyaz eşyalar ve hatta gümüş eşyalar bile sırasıyla ikinci el eşya piyasası içerisinde sayılabilir.

İkinci el eşya sektöründe zaman kısıtlaması olmadan 7/24 sizlere hizmet vermekteyiz. Bu hizmeti sunarken de prensibimiz her zaman müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıdır. Fiyat konusunda ise hiç endişelenmenize gerek yok. Adresinize kadar gelip eşyalarınızın durumunu inceliyoruz ve hakettiği fiyat değerini veriyoruz.

Peki ikinci el eşya sektöründe süreç nasıl işliyor?

İletişim bilgilerimiz yardımı ile bizleri arayarak eşyalarınızı satmak istediğinizi tarafımıza bildiriyorsunuz. Sizin uygunluk durumunuza göre adresinize kadar gelip eşyalarınızı inceliyoruz. İnceleme aşamasından sonra sizlere bir fiyat teklifi sunuyoruz, hatta kabul ederseniz aynı anda eşyalarınızı götürüp sizi fazlalık eşyalardan hemen kurtarıyoruz. Elbette biz inceleme aşamasından sonra fiyat teklifi sunduğumuzu belirtsek de müşterilerin hala merak ettikleri sorular oluyor. Biz de hem alım hem de satım işlemlerinde sürecin nasıl işlediğini anlatıyoruz. Bu yazımız da biraz değinmek istiyorum.

Eğer ki sizin satmak istediğiniz ürünler arasında gümüş objeler gibi eşyalar varsa bunlar hurda değerine göre değerlendirilmektedir. Bilinmesi gereken en önemli konu hurda fiyatlarının günden güne değişiyor olmasıdır. O gün piyasa şartları ne ise satacağınız ürünü o fiyat üzerinden değerlendiriyoruz. Örneğin satmak istediğiniz ürün kaç kilo ise o gün piyasa fiyatı ne ise onun üzerinden ödeme gerçekleştirilir. Eğer ki satacağınız ürün antika değeri olmayan bir eşya ise ona göre sizlere bir fiyat sunulmaktadır.

Firma olarak yılların verdiği tecrübe ile sektöre yön vermekteyiz. Hangi eşyanın hangi fiyattan alınacağını siz değerli müşterilerimize açıkça söylemekteyiz. İkinci el eşya konusunda kaliteli hizmet için bize ulaşabilirsiniz.



Tümü