Neden İzmir Spot Tercih Etmelisiniz

29.10.2021
Neden İzmir Spot Tercih Etmelisiniz

İzmir Spot İkinci El müşterilerini, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini kendi ihtiyaçları gibi görmekte ve karşılanması için en iyi hizmeti veren öncü bir firmadır. Niğdeliler Spot olarakta bilinen İzmir Spot İkinci El kendi alanında yükselen, çevreci yaklaşımları (sürdürülebilirlik) kendisine misyon edinmiş, ikinci el sektöründe izmirin en uygun fiyat listesine sahip kurumdur.

Neden İkinci El ve Spot Eşya Piyasasına Yönelme Olmaktadır?

Son zamanlarda her türlü kullanımda bulunan eşyalarda, ekonomik durumun kötüleşmesi ile fiyat artışı yaşanmaktadır. Bu zamanlarda da sıfır eşya piyasasından uzaklaşarak, ikinci el eşya piyasasına doğru yaklaşım görülmektedir. Böylelikle ikinci el ve spot eşya kavramı sıfır üretim eşyaları geri planda bırakmaktadır. Yeni evlenecek çiftlerin, öğrencilerin, yüksek gelire sahip olmayan hanelerin daha çok tercih ettiği ikinci el eşya ve spot eşya; kitaplardan koltuklara, beyaz eşyadan kıyafetlere geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır.

Spotçular ve İkinci El Eşya Satan Arasındaki Fark Nedir?

Toplumun her kesimi içerisinde, spotçu olarak anılan aslında sıfır eşya satan ticaret uzmanıdır. Çoğunlukla spotçuların tercih edilmesinin gerçek nedeni, bir eşyayı veya bir ürünü bayilerinden daha düşük fiyatlarda satın alabilecek olmanız anlamına gelmesidir.  İkinci el eşya satıcıları ile spotçular genellikle karıştırılmaktadır. Bu karışıklığı önleyebilmek adına bir açıklamada bulunayım. Mesela elinizde bir çamaşır makinesi var. Daha önce kutusundan/ambalajından çıkardınız ve defalarca kullandınız. Artık bu "İkinci El Eşya" sınıfına girmektedir. Fakat siz bir çamaşır makinesi aldınız, hiç kullanmadınız ve kutusundan hiç çıkarmadınız. Bu durumdaki eşyalar  "Spot Eşya" kavramını kazanmaktadır.

Spotçular peki nasıl daha ucuza sıfır eşya satabiliyor dediğinizi varsayıyorum. Spotçular, bayilerdeki fazla kalan ürünleri, bayilerden toptan olacak şekilde  almaktadır. Böylelikle hem bayi elindeki fazla malı satmaktadır hem spotçular ucuza mal alıp satmaktadır hem de paranız cebinizde kalmış olacaktır. Hem spot eşya satımı konusunda hem de ikinci el eşya satımı alanında on altı yıllık tecrübeye sahip ve alanında uzman olan Niğdeliler Spot en iyi ve en kaliteli hizmeti beklentileriniz doğrultusunda size sunacaktır.

Tümü