İkinci El ve Spot Eşya Piyasasına Yönelim

10.12.2021
İkinci El ve Spot Eşya Piyasasına Yönelim

Günümüzde yani yaşadığımız çağın zaman diliminde, çeşitli kullanımda bulunan eşyalarda, ülke ekonomisinin kötüleşmesi ile yani çeşitli hanelerin durumunun kötüleşmesi ile fiyat artışı oldukça zirveye ulaşmış durumda olmaktadır. Bu zamanlarda da sıfır eşya piyasasından uzaklaşarak, ikinci el eşya piyasasına doğru yaklaşım görülmektedir. Böylelikle ortaya çıkan  ikinci el ve spot eşya terimleri, sıfır üretim olarak piyasada yer alan eşyaları geri planda olmasını sağlamaktadır. Toplumun hemen hemen her kesiminde bulunan insanlar bu tür eşyaları kullanabilecek iken, yapılan anketler sonucunda toplumun belli başlı kısımları spot ürün piyasasını kullanmaktadır. Bunlar arasında; yeni evlenecek çiftlerin çeyiz alışverişleri veyahut zor durumda olan öğrencilerin, yüksek gelirle hayatını sürdürmeye yanaşmayan hanelerin daha çok tercih ettiği ikinci el eşya ve spot eşya; kitaplardan koltuklara, beyaz eşyadan kıyafetlere geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır.

İzmir Spot

İzmir Spot firması ülkemiz sınırları içerisinde yer alan İzmir ilimizde spot ürünlerinde ve ikinci el eşya sektöründe alım - satım hizmeti vermektedir. Müşterilerle yapılan araştırmalar ve müşterilerinin katılımının sağlandığı anketlerin sonucunda elde edilen bulgulara göre pek çok müşterinin istek ve beklentilerini karşıladıkları yönünde cevaplar verilmiştir. İzmir Spot ikinci el firması, müşterilerini anlayan bir firma olup, rakip firmalar ile karşılaştırıldığında müşterilerini en çok memnun kaldığı firma olmaktadır.  İzmir ilinin spot ve ikinci el eşya sektöründe gerekli tecrübelere sahip, müşterilerine kaliteli hizmet verebilen lider bir firma konumunda olmaktadır. Sunduğu hizmet ile kullanım süresi henüz dolmamış olan, eşyaların ilk sahipleri tarafından kullanıldıktan sonra atılması yerine, gelir yöntemi olacak şekilde tekrar geri kullanılarak, büyük ölçüde çevreye katkı sağlayan, sürdürülebilir yaklaşımları kendisine amaç edinmiş öncü firmadır.

İkinci el mobilya ve spot eşya (buzdolabı, koltuk takımları, mutfak takımları, halı veya kilimler, yatak ve bazalar, birçok elektronik aletler, kumandalar, dijital ürünler, telefon ve bilgisayarlar, laptoplar) sektöründe günümüze kadar erişmiş birçok firma gibi Doğan spot firması da gelişerek ülke kalkınmasına katkıda bulunmaktadır. İkinci el mobilya ve spot ürün pazarında belirtilen değerler ile müşterilerine uygun fiyat teklifi vermektedir. 

Tümü