Neden İzmir Spot Tercih Edilmektedir?

17.12.2021
Neden İzmir Spot Tercih Edilmektedir?

Birçok müşterinin görüşü ile ilgili olarak edinilen bilgiye göre İzmir Spot İkinci El müşterilerini, benimsemektedir. Kendi markasını tercih eden her müşteriyi güler yüzle karşılamaktadır. Ayrıca müşterilerinin gereksinimlerini ve beklentilerini optimum seviyede kendi gereksinimleri gibi görebilmektedir. İzmir spot firması, müşterilerinin gereksinimlerini kendi ihtiyacı gibi karşılamakla kalmamaktadır. Aynı zamanda karşılanması için en iyi hizmeti de beraberinde sunmaktadır.

Aynı sektör içerisinde bulunan birçok firmaya öncülük yapmaktadır. İzmir Spot İkinci El firması, kendi alanında yükselişte olmaktadır. Çoğu rakip firması çevreci yönelimleri bulunmamakta iken, kendi firmasının sürdürülebilirlik terimini misyon ve vizyonları arasında yer vermektedir. Ayrıca firma içerisinde satışa sunduğu spot veya ikinci el ürünlerinin piyasa fiyatına bakılarak uygun fiyatlarda satışa sunmaktadır.

Spot Eşya Satanlar ve İkinci El Eşya Satan Firmalar Arasındaki Fark Nedir?

Toplumun hemen hemen her kesimini içerisinde yer aldığı, spotçu olarak anılan firmaların aslında ikinci el olarak değil sıfır eşyanın satışı ile ilgilendikleri görülmektedir. İkinci el ve spotçular arasında kalındığında genellikle spotçu firmalardan yana tercih yapılmaktadır. Bu durumun nedenleri arasında; herhangi bir sıfır niteliği taşıyan eşyayı, mobilyaları veya bir ürünü marka bayilerinden daha düşük fiyatlarda satın alabilecek olması anlamına gelmektedir. İkinci el eşya satıcıları ile spotçular arasında genellikle karıştırma yaşanmaktadır. Bu karışıklığı önüne geçilebilmesi adına, eldeki veriler ile bir açıklamada bulunulmaktadır. Elde yedek konumda duran bir bulaşık makinesi bulunmaktadır. Daha önce kutusundan/ambalajından çıkardınız ve defalarca kullandınız. Artık bu "İkinci El Eşya" sınıfına girmektedir. Fakat siz bir çamaşır makinesi aldınız, hiç kullanmadınız ve kutusundan hiç çıkarmadınız. Bu durumda bulunan eşyaların  "Spot Eşya" terimi içerisine girmektedir.

Sıfır eşyanın daha ucuza satılmasını sağlamaları işlevinin gerçekleştirme aşamaları bulunmaktadır. Spotçular, bayilerdeki fazla kalan ürünleri, bayilerden toptan olacak şekilde  almaktadır. Böylelikle hem bayi elindeki fazla malı satmaktadır hem spotçular ucuza mal alıp satmaktadır hemde paranız cebinizde kalmış olacaktır. Hem spot eşya satımı konusunda hemde ikinci el eşya satımı alanında on altı yıllık tecrübeye sahip ve alanında uzman olan Niğdeliler Spot en iyi ve en kaliteli hizmeti beklentileriniz doğrultusunda size sunacaktır.

Tümü